Așa definim noi exclusivitatea

Penthouse duplex

Deasupra Deltei Văcărești

sold out
discount!
de la

29,000 €

ULTIMELE 7 penthouse-uri
disponibile
din 24

DESPRE DELTA CITY

DELTA CITY este cel mai nou ansamblu rezidenţial, din zona Tineretului, chiar lângă Delta Văcăreşti!
Ansamblul cuprinde 3 clădiri, cu un regim de înălţime S+Ds+P+10Duplex, având în total 333 de apartamente tip studio, cu 2, 3 şi 4 camere. Apartamentele din ansamblul DELTA CITY pot deveni atât locuinţa ideală pentru tine şi familia ta, cât şi o investiţie inspirată fiind pretabile pentru închiriere pe termen lung, închiriere în regim hotelier sau revânzare.
Amplasat lângă Delta Văcăreşti, ansamblul DELTA CITY reprezintă mixul perfect dintre natură şi urban, fiind conceput şi construit cu responsabilitate asumată faţă de mediul înconjurător, pe termen lung.
Ansamblul rezidenţial DELTA CITY continuă standardele ridicate în materie de dezvoltare imobiliară premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development, dezvoltator al proiectelor de succes Cortina Residence, Dinamic City, Cortina Academy şi 4City North.
Modern şi accesibil, ansamblul DELTA CITY întruneşte cele mai exigenţe cerinţe în materie de siguranţă, calitate şi confort, acordând o atenţie sporită celor mai noi detalii de design şi combinând cele mai avansate tehnici de construire.
Delta City este alegerea perfectă pentru activități de relaxare și distracție, la tine în zonă. Alege să locuiești în DELTA CITY și vei avea mai mult timp pentru tine!

MAI MULT SPATIU

Știm cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare și pe care abia aștepți să-l arăți familiei și prietenilor. Așa că îți oferim apartamente spațioase, pentru confortul tău și al celor dragi, pentru pasiunile tale, pentru planurile tale de viitor.

MAI MULT PENTRU COPIII TĂI

Ce își poate dori mai mult copilul tău decât locuri de joacă special amenajate pentru el? Chiar vis a vis, la doar 3 minute de mers pe jos se afla Parcul Lumea Copiilor cu nenumarate locuri de joaca, terenuri de tenis, baschet, fotbal si tenis de masa. Tot in vecinatate, la nici 5 minute de Delta City, se află Palatul Copiilor și Orășelul Copiilor.

MAI MULTA SANATATE

Noua ta casă în Delta City va fi înconjurată de verdeață și spații întinse, cu aer curat, soare și lumină, fără stres și aglomerație.

MAI MULT CONFORT PENTRU TINE

La Delta City ți-am pregătit apartamente complet finisate și echipate: obiecte sanitare, centrale termice Ariston, parchet Egger, toate de cea mai bună calitate.

MAI MULTA CALITATE PENTRU TINE

Când alegi un apartament, calitatea trebuie să primeze. La Delta City toate apartamentele beneficiază de termoizolație de cea mai înaltă calitate, uși de intrare metalice, gresie anti-derapantă și băi complet echipate.

MAI MULTA DIVERSITATE

Îți dorești casa perfectă? Perfectă pentru tine, pentru gusturile, nevoile și așteptările tale? La Delta City ai 333 de apartamente de unde să alegi; studiouri, apartamente cu două camere, apartamente cu trei camere, apartamente cu patru camere, duplexuri și penthouse, cu terasă sau grădină.

MAI MULTA SIGURANTA PENTRU TINE

În apartamentul tău din Delta City vei fi cu adevărat în siguranță, deoarece accesul în clădire este complet securizat. Mai mult decât atât, vei avea în fiecare zi siguranța unui loc de parcare, deoarece vei beneficia de propriul tău loc pentru mașină în cadrul complexului.

Ansamblul rezidențial DELTA CITY va fi dat în folosință în vara anului 2021 și continuă standardele ridicate în materie de dezvoltare imobiliară premium,
fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development, dezvoltator al proiectelor de succes Cortina Residence, Dinamic City, 4City North și Cortina Academy.