Uși interior Filomuro

Pentru un design minimalist in ton cu tendințele, ușile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Din ce in ce mai mulți oameni aleg să meargă pe mâna designerilor de interior și a arhitecților, preferând un stil minimalist pentru casele lor. Ușile se întind pe toata înalțimea peretelui, iar tocul nu întrerupe armonia liniilor și a spațiului din apartament.

Uși de intrare Dierre

Pentru a oferi căminului dumneavoastră o bună izolație termică și fonică.

Gresie și faianță Porcelanosa

Gresia și faianța provenite din Castellon sunt des folosite în apartamentele cu finisaje de calitate. Materialele de înaltă clasă asigură o folosire îndelungată și rezistentă la uzură în timp, și astfel puteți beneficia de un raport preț-calitate de excepție.

Obiecte sanitare BORRAS Roca Design

Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de înaltă calitate care au fost premiate pentru design-ul lor, BORRAS si Roca Design. Astfel, puteți beneficia de o calitate și design de lux la un preț convenabil. Acestea fiind detalii care aduc plus valoare și personalitate proiectului nostru.

Casa scării și treptele vor fi placate cu marmură

Placarea casei scării și a treptelor va fi executată cu marmură, pentru un plus de eleganță.

Tâmplarie exterior Salamander

Salamander înseamnă calitate, inovație și grijă pentru mediu. Cu ferestrele și ușile SALAMANDER atingeți echilibrul perfect între izolare și comunicare, astfel încât să vă bucurați pe deplin de strălucire și lumină vara, cât și de confort iarna.

Prize și întrerupătoare Panasonic

Unitate AC individuala de tip multisplit DAIKIN

Aparatul de aer condiționat multi-split îți permite să ai mai multe unități AC, pe care le poți controla după bunul plac, toate fiind legate la o singură unitate exterioară.

De asemenea, aceste aparate asigură o răcire eficientă a aerului la un consum redus de energie.

Contact

Str. Povestei, nr. 10, sector 4, București