Așa definim noi exclusivitatea

Penthouse duplex

Deasupra Deltei Văcărești

discount!
de la

29,000 €

ULTIMELE 7 penthouse-uri
disponibile
din 24

Uși de intrare PINUM

Pentru a oferi căminului dumneavoastră o bună izolație termică și fonică.

Gresie și faianță Porcelanosa

Gresia și faianța provenite din Castellon sunt des folosite în apartamentele cu finisaje de calitate. Materialele de înaltă clasă asigură o folosire îndelungată și rezistentă la uzură în timp, și astfel puteți beneficia de un raport preț-calitate de excepție.

Obiecte sanitare Daniel Rubinetterie

Daniel Rubinetterie a brevetat tehnici decorative pentru a înfrumuseța și a crește nivelul de personalizare al produselor individuale. Robinetele devin astfel o piesă importantă de mobilier capabilă să capete caracter și să sublinieze unicitatea fiecărui mediu. Colectia de baterii FUSION se caracterizeaza printr-o eleganta desavarsita mai presus de trecerea timpului si de tendintele schimbatoare in materie de design.

Casa scarii si treptele

vor fi placate cu placi ceramice marca PORCELANOSA, rezistente la uzura in timp ce asigura o folosire indelungata și cu un design elegant, in cele mai noi tendinte

Tâmplarie exterior Salamander cu geam tripan

Salamander înseamnă calitate, inovație și grijă pentru mediu. Cu ferestrele și ușile SALAMANDER atingeți echilibrul perfect între beneficii si design, asigurând o izolare fonică și termică de un inalt nivel și lumina naturală atât de benefică.

Unitate Aer Conditionat DAIKIN & LG

Design discret şi modern pentru confort şi eficienţă optime datorită senzorului de detecție a mișcării pe 2 zone.

Mobilier baie KolpaSan

Piesele de mobilier pentru baie KolpaSan sunt o parte importantă a esteticii generale a imaginii băii, reusind sa-i ofere acesteia un caracter distinctiv.

Parchet Balterio

Parchetul Balterio este puternic și stabil, rezistent la uzură, zgârieturi și impact. Tehnologia de protecție HydroShield și sistemele de click renumite, împiedică scurgerea apei sau a altor lichide în articulații, făcându-l potrivit pentru fiecare spațiu din casa ta, de la spații de locuit și dormitoare la bucătării și băi.

Lifturi OTIS

Otis este prezent în cele mai impunătoare clădiri din lume, Turnul Eiffel și Turnul Radio din Shanghai fiind doar două dintre acestea!
Am ales cea mai bună opțiune pentru ca tu să ai parte de tot confortul, să ai siguranță și cele mai performante sisteme.

Contact

Str. Povestei, nr. 10, sector 4, București